Instrukcja

9.4 Jak mogę usunąć kopię bezpieczeństwa?

W celu usunięcia kopii bezpieczeństwa Strony WWW, kliknij w link „Kopie bezpieczeństwa”. Na liście zapisanych kopii bezpieczeństwa, przy wybranym archiwum, kliknij w ikonkę „Usuń” Usuń.

Uwaga! Pierwszej kopii bezpieczeństwa nie można usunąć. Jest to kopia bezpieczeństwa utworzona przez system, umożliwiająca przywrócenie Strony WWW do stanu z chwili jej zamówienia. Analogicznie nie da się usunąć innych kopii oznaczonych jako „systemowa” - są to kopie tworzone przez pracowników naszej firmy po wykonaniu wdrożenia przesłanych materiałów.

Dodatkowa funkcjonalność w nowej wersji Active.WWW
Funkcjonalność wycofana w nowej wersji Active.WWW